HJ Bouwkundig Tekenbureau

Verkooptekeningen

Uw project moet zo snel mogelijk verkocht worden. Wij helpen u daarbij door het maken van zeer duidelijke en precieze verkooptekeningen. Bij nieuwbouw is dit voor de kopers hun enige houvast. Daarnaast kunnen wij voor u de koperskeuzetekeningen verzorgen. Eerst de plattegronden met alle keuzes op ťťn blad, daarna per woning de gemaakte keuzes.

Bestektekening

Een bestektekening is een tekening waarop alle gevels, plattegronden en doorsneden van de woning staan. Ook wordt hierop aangegeven:

Deze tekening wordt gebruikt bij het indienen van de omgevingsvergunning

Samen met technische omschrijving vormt dit een contractstuk waarop een aannemer zijn werkzaamheden dient uit te voeren

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw is een snelle, efficiŽnte en kostenbesparende wijze van bouwen. Met onze kennis van dit systeem kunnen wij u helpen met:

image002

HJ Bouwkundig Tekenbureau

Houtkamp 15

3841 XB Harderwijk

tel: 06-39777303

email: info@hjtekenbureau.nlHoofdpagina

Uitwerken van ideeŽn

Bouwkundig tekenwerk

Neven activiteiten

Vergunningen

Links/downloads

Contact

Werktekeningen

Onduidelijkheid op de bouw of iets aanpassen tijdens de bouw kost geld en levert niet altijd de kwaliteit op die je krijgt door het in ťťn keer goed te doen. Daarom is het in de meeste gevallen raadzaam werktekeningen te laten maken.

Splitsingstekeningen

Op deze tekeningen wordt duidelijk de kadastrale splitsing binnen een gebouw aangegeven. De grenzen van woningen/appartementen in een pand en van gemeenschappelijke ruimten en bergingen. Als toevoeging bij een notariŽle splitsingakte. Wij kunnen deze tekening voor u maken

3D Visualisatie

Steeds vaker wordt gebruik gemaakt van virtuele 3D-presentaties om aspirant kopers een beter beeld en gevoel te geven van hun toekomstige huis en de verschillende ruimtes.                   

© laatste update: oktober 2017 HJ Bouwkundig Tekenbureau