HJ Bouwkundig Tekenbureau

Technische omschrijving

Een technische omschrijving is een volledige omschrijving van de toe te passen materialen bij het uit te voeren bouwplan. Met behulp van deze omschrijving en de bestektekeningen kunnen bij aannemers duidelijke offertes worden aangevraagd. Wanneer u met een aannemer akkoord bent over de bouwkosten, kunnen deze stukken als contractstukken dienen.

Bij HJ Bouwkundig Tekenbureau kunt u gratis en vrijblijvend een puntenlijst opvragen waarmee u door vakjes aan te kruizen, snel een zo compleet mogelijke Technische Omschrijving van uw bouwplan kan maken. Deze puntenlijst is op te vragen via mail.

email: info@hjtekenbureau.nl

Bouwbesluitberekeningen en toetsing

Voor een vergunningsaanvraag nieuwbouw, kunnen wij voor u een volledige bouwbesluitrapportage verzorgen. Deze rapportage omvat berekeningen van:

image002

HJ Bouwkundig Tekenbureau

Houtkamp 15

3841 XB Harderwijk

tel: 06-39777303

email: info@hjtekenbureau.nlHoofdpagina

Uitwerken van ideeŽn

Bouwkundig tekenwerk

Neven activiteiten

Vergunningen

Links/downloads

Contact

EPW berekening

EPW staat voor: Energie Prestatie Woningbouw

Wij verzorgen voor woningbouw de Energie Prestatieberekening. Bij de aanvraag van een omgevingsvergunning voor nieuwbouw is men verplicht deze berekeningen mee in te dienen.

Advisering

Met onze bouwkundige kennis denken wij graag mee bij uw ontwerp en adviseren wij u met betrekking tot de uitvoerbaarheid van uw wensen. Van woningbouw tot houtskeletbouw en van schetsontwerp tot bestektekening.

Detachering

Voor architecten en ontwerpers kunnen wij intern of extern (handgemaakte) schetsen uitwerken tot een digitale tekening. De tekeningen worden gemaakt in de huisstijl van de architect of ontwerper en kunnen in diverse digitale formaten worden overgedragen.

Bij het uitwerken van een ontwerp zal meteen bekeken worden of het ontwerp in grote lijnen voldoet aan het bouwbesluit en andere geldende regelgeving.

© laatste update: april 2015 HJ Bouwkundig Tekenbureau